Best M is opgericht in 2005 door Maurice van Luling en Myra van Munster, naar aanleiding van de vernieuwing "digitalisering" van de ruimtelijke ordening.

Best M is gespecialiseerd in het opstellen en coderen van ruimtelijke plannen. We doen dat voor de overheid, woningbouwcorporaties en ontwikkelaars, conform de nu geldende ruimtelijke standaarden opgesteld door VROM en beheerd door Geonovum.

Tevens heeft het bureau ruime ervaring met de implementatie van de digitale verplichtingen van de Wro en de Wabo.

Scroll verder

WIJ
afronding

   
beursstand DURP

Best M is altijd nauwbetrokken geweest bij het stimulatie en implementatie programma van VROM

Hierdoor hebben onze medewerkers ervaring opgebouwd met alle standaarden (2003, 2006 en 2009) en hun input gegeven over de ontwikkeling van deze standaarden.

Best M heeft bij diverse gemeenten de Digitale verplichtingen van de Wro geimplementeerd. En van deze gemeenten is de nieuwe gemeente Zuidplas.

Scroll verder

afronding
   
spacer

Kenmerken

Zoals hieronder al kernachtig weergegeven, kenmerkt Best M zich door het leveren van een kant en klaar product waar de opdrachtgever geen omkijken naar heeft en dit voor een zeer scherpe prijs.

Best M is een kleinschalig bureau en hierdoor bent u niet n van de vele klanten maar n van de klanten.

Wij zijn altijd bereid om geheel vrijblijvend met u mee te denken, dus neem gerust contact met ons op! U kunt ons bereiken op:
020-6338110

Einde

spacer